14-09-07

donderdagnamiddag

Na een korte siësta konden we er terug invliegen. Ponyrijden, huifkartocht, fietsparcours en sport stonden op het programma. Het was alweer een drukke maar leuke namiddag. Tijdens het vieruurtje (banaan en fristi) konden de kinderen de rijkunsten van juf Tanja, meester Steven en meester Jan op grote paarden bewonderen. Stappen, draven en galopperen was piece off cake ... voor juf Tanja! Meester Jan en meester Steven hadden meer moeite om de bewegingen van hun (indianen)paard te volgen. Na een kwartiertje hadden zij ook de techniek onder de knie tot groot jolijt van de kinderen!

In de vooravond mocht iedereen nog wat sleutelen aan de act voor de grote, ongelofelijk formitastische playbackshow. De zenuwen stonden hoog gespannen want Thor, K3, SPRING en zelfs Willy Sommers gingen op bezoek komen. Ook een Westvlaamse presentator was aangekondigd.

Na de spaghetti was het dan eindelijk zover. De kinderen zetten hun beste beentjes voor en de outfits en danspasjes waren tot in de puntjes verzorgd. Ook de meesters en juffen brachten het beste van zichzelf. Alles werd aan elkaar gepraat door "Mister Fiasco". Het werd een schitterend feest. Er werd gedanst tot in de "vroege" uurtjes. De kinderen waren superflink en kropen na de show rustig onder de wol. De deuntjes van Thor en andere K3's weerklonken in hun dromen.

10:08 Gepost door Dirk Meester in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.