14-09-07

D-day

Een laatste goeiemorgen vanuit Woumen! Voor sommigen een veel te vroege morgen. De ochtendmuziek was niet voldoende om de "schone" slapertjes te wekken. Er moest voor het ontbijt nog veel gebeuren: "te zware" valiezen maken, de lakens aftrekken en kamers proper maken.  Dat was zwoegen!!  Na het ontbijt schoven we weer naar de verschillende activiteiten.  De weergoden zijn ons weer SUPER goed gezind.  Deze middag worden we nog een laatste keer getrakteerd op lekkere frietjes.  Daarna zullen we met spijt in het hart de pony's moeten uitzwaaien en komen we naar huis. 

Tot slot willen we nog enkele mensen bedanken:

De directie en de inrichtende macht.

De oudercomités van de 3 verstigingen.

De ouders, voor het vertrouwen in de leerkrachten.

Juf Hélène voor de nodige ondersteuning.

Maar ook, jullie, de talrijke "bloglezers". Het doet ons plezier dat jullie zoveel interesse tonen voor het reilen en zeilen hier in Woumen.

We willen van hieruit ook onze collega juf Mieke de groetjes doen.   We hebben haar hier gemist.  Volgend jaar ben je er zeker weer bij....

Groetjes van ons allen en .......  tot STRAKS!!!!!

10:33 Gepost door Dirk Meester in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Bedankt Ons Helena is thuisgekomen met een zak vuile was,blaren op de voeten,vermoeide oogjes;maar vol enthousiasme vertellend (ratelend) en dolgelukkig over het ponykamp.Niet moeilijk te raden waar ze de komende dagen zal van dromen.
Dank aan allen;speciaal aan juf Kristien en meester Steven.

Gepost door: mieke en pedro | 14-09-07

De commentaren zijn gesloten.